About

Hi! Leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen en blijkbaar meer over het gezicht achter kitchenmom.joyfromjoyce.nl wilt zien. Een aantal jaren geleden besloot ik dat ik mijn passie voor lekker eten wilde delen, een jaar later was ik zwanger waardoor mijn hele trek in eten over was en besloot ik te stoppen met de blog. Inmiddels is onze derde dochter al ruim een jaar en besloot ik dat ik toch weer mijn recepten op mijn eigen online plekje wilde delen. Ik ben dol op koken en bakken en doe dit ook graag met en voor de kinderen en de mensen om mij heen.

Wie is Kitchenmom? 

ik ben Joyce, op dit moment bijna 27 jaar en mama van drie kinderen, Aron van bijna 8, Sofie van 3.5 en Fleur van 14 maanden. Ik ben getrouwd met hun geweldige vader en samen wonen wij in een dorp in de provincie Groningen. Misschien ken je mij al wel van mijn mama-lifestyle blog joyfromjoyce.nl hier plaats ik dagelijks blogs over het moederschap. Mijn grootste passie is dus koken en ik probeer hier veel in. Hierdoor eten wij bijna elke dag wel iets anders. De ene keer is een het een succes en de andere keer toch iets minder. Daarnaast ben ik heel erg dol op zoete baksels, en niet eens om zelf op te eten haha! Maar juist om te delen met de mensen om mij heen.

Wat kun je verwachten? 

Op kitchenmom kun je elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag een nieuw recept ontdekken of een food gerelateerde review, wij proeven namelijk ook graag lekkere (nieuwe) dingen. Ik probeer de recepten zoveel mogelijk kindproof te maken, maar ik heb kinderen die de gekste dingen gewend zijn waardoor wat wij eten misschien niet altijd geschikt is voor jullie kids. Maar ik wil je ook uitdagen, probeer het eens te maken want wie weet vinden ze het heerlijk!

Mocht je iets maken vergeet dan niet de #kitchenmomnl te gebruiken dan kan ik zien wat jullie allemaal hebben gemaakt! 

Facebook Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *