Follow:
Overige

Best bekeken recepten april 2020

Het is stil op kitchenmom dat komt mede door het gebrek aan tijd door de gehele corona tijd. Gelukkig heb ik inmiddels weer een maandje vooruit kunnen schrijven voor kitchenmom en kun je komende maand een heleboel lekkere recepten vinden op kitchenmom. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag staat er een recept/blog voor je klaar! Nu is het tijd om de best gelezen/bekeken recepten van de maand april met jullie te delen.

Babi Ketjap uit de slowcooker 

Dit recept is echt het best gelezen recept op kitchenmom! Super leuk om te zien. Ik heb voor komende maand ook weer een aantal slowcooker recepten voor jullie klaar staan. Ideaal in deze tijd. Je kunt het recept hier vinden.

Havermout muffins WW proof! 

Ik heb een paar WW (weight watchers) recepten op mijn blog staan en deze muffins zijn een heerlijk tussendoortje die prima binnen je WW punten passen. Je kunt het recept hier vinden. 

Nasi van broccolirijst 

Oo dit is mijn favoriete recept! Inmiddels maken wij er een andere variant van. Die ga ik dit weekend maken en dan zet ik de nieuwe variant op de foto. Je kunt deze variant in ieder geval hier vinden.

Aardbeien cake met citroen

Dit is een vrij recent recept. Hij is super lekker en super verfrissend! Wel moet ik je adviseren om hem dezelfde dag op te eten, want de aardbeien voelen/proeven anders heel gekkig. Je kunt het recept hier vinden.

Kinder Cheesecake

Deze MOET je een keer geprobeerd hebben. Super lekkere taart ideaal voor een verjaardag! Je kunt het recept hier vinden.

Monkey platter inspiratie

Ik maak nog bijna elke dag een monkey platter en ik ben niet de enige. Er is naemlijk veelvoudig gezocht naar de blog bomvol monkey platter inspiratie! Klik hier voor de blog.

Banaan havermout wafels 

Oo deze zijn zo lekker ! Zo jammer dat ik geen wafel ijzer meer heb anders ging ik hem zeker weer maken. Banaan havermout wafels helemaal ww (weight watchers) proof! Klik hier voor het recept.

Broccoli salade 

Mmm! Dit is een heel lekker bijgerecht voor tijdens een BBQ en ook nog eens low carb en gezond! Heerlijk. Het recept kun je hier vinden.

 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply