Ik druk met de voorbereidingen van kerst en oud&nieuw. Wij hebben het huis vol en daar hoort natuurlijk iets lekkers bij. Tenminste ik heb eten nodig om wakker te kunnen blijven, normaal lig ik namelijk al om 22:00 uur voor pampus haha! Met kerst maakte ik een lekkere borrelbrood en ik vind dit echt een aanrader voor tijdens de borrel met oud & nieuw.
Benodigdheden:
- 1 turks (afbak) brood
- 5 plakjes cheddar
- kruidenroomkaas
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snijd met een broodmes inkepingen in het brood, maar doet dit niet te diep. Als je te diep gaat valt het brood uit elkaar. Zorg ervoor dat je hem horizontaal en verticaal gaat snijden, zodat je blokjes krijgt.
- Smeer de inkepingen met roomkaas en druk er de plakjes cheddar tussen
- Zet het geheel in de oven voor 10 minuten en je kunt er direct van genieten.
Een simpel gerecht die je al voorbereid in de koelkast kunt zetten en dan alleen even hoeft op te warmen in de oven. Je moet hem namelijk warm eten, want dan is de cheddar zo lekker gesmolten. Het is een goede vuller dus je hoeft er niet heel veel bij te serveren.
Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!
Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.
No Comments