Broodje worst met unox saus

Een broodje unox hoort wat mij betreft wel echt bij de winter. De combinatie van worst met een lekkere mosterd saus mm! Heerlijk na een koude winter wandeling een lekker warm broodje.

broodje unox met unox saus

broodje unox met unox saus

Broodje unox worst met broodje unox saus

Ingrediënten
  

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 4 unox worsten (die van 100 gram) of 2 normale rookworsten
  • 1 fles broodje unox worst saus

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Verwijder het folie van het bladerdeeg. Halveer de plakjes bladerdeeg. Laat de velletjes bladerdeeg iets zachter worden, maar nog niet helemaal ontdooien.
  • Snijd de stukjes rookworst even groot als de breedte van de plakjes bladerdeeg en leg op de helft van de bladerdeeg een stuk rookworst.
  • Knijp hiernaast een stukje broodje unox saus.
  • Leg het andere plakje bladerdeeg er bovenop en druk goed aan, aan de zijkanten. Snijd in bovenkant twee inkepingen.
  • Leg de broodjes op een bakblik en bak ze in 20 minuten mooi goudbruin. Je kunt er ook voor kiezen om er nog ei overheen te smeren, maar dit doe ik eigenlijk nooit.
  • Serveer met nog een bakje saus ernaast.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

broodje unox met unox saus

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept