Follow:
Sinterklaas

Chocoladeletters versieren

chocolade letter versieren

De Sinterklaas periode is een drukke onrustige periode, daarom besloot ik voor de kinderen thuis voor wat vermaak te zorgen. Zo kunnen ze elkaar in ieder geval niet in de haren vliegen haha! Eén van de activiteiten zijn Chocoladeletters versieren. De kinderen krijgen hier in huis zo min mogelijk chocolade, maar af en toe maak ik een uitzondering en daar kunnen ze onwijs van genieten.

De kinderen kregen allebei een chocolade en in mijn kasten keek ik naar alle items die ik kon gebruiken om het te versieren. Je hoeft helemaal niet moeilijk te denken. Uit de Sintmaarten snoep bakken haalde ik twee doosjes smarties bijvoorbeeld. En de rest komt eigenlijk allemaal uit de kast. Ik ga je snel vertellen wat wij gebruikten.

Benodigdheden:

  • 1 chocoladeletter per kind (Bij sommige supermarkten verkopen ze ook kleine letters, dit heeft eigenlijk mijn voorkeur)
  • Smarties
  • Kruidnoten
  • Schuddebuikjes
  • Dr. Oetker chocoladestiften
  • Hagelslag of sprinkles

Hoe ga je te werk? 

Ik heb alles voorbereid voor dat de kinderen thuis waren. De chocoladeletters lagen dus klaar op een bordje en in een vakjes bord had ik alle decroatie items gelegd, zo konden wij direct aan de slag gaan. De  kinderen pakten een chocolade stift en drukte hier een beetje chocolade uit daarop drukten ze dan iets van de versiering. Heel leuk om te doen! Ze zijn er ongeveer een half uurtje zoet mee geweest en hebben na die tijd niet eens de hele chocoladeletters opgegeten. Een super leuke activiteit tijdens deze periode!

Mocht je iets maken vergeet dan niet de #kitchenmomnl te gebruiken dan kan ik zien wat jullie allemaal hebben gemaakt! 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply