Ik heb nogal last van corona/hormoon kilo’s. Tijd om er iets aan te doen en minder naar binnen te werken. Daarom besloten wij onlangs een week zo min mogelijk koolhydraten te eten. Hier kamen weer lekkere, nieuwe recepten uit. Ik deel er een van met jullie!
Courgetti met kip en tomaat
Equipment
- spirelli
Ingrediënten
- 3 kipfilets in blokjes
- 250 gram cherrytomaten
- 2 courgettes
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de tomaten in een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie. Strooi hier over heen de Italiaanse kruiden. Zet ze voor 15 minuten in de oven
- Bestrooi de kipfilet blokjes met paprikapoeder. Verhit wat olie in een wokpan en wok de kipfilet.
- Haal ondertussen de courgette door de spirelli en voeg dit toe aan de kipfiletblokjes.
- Leg de courgetti met de kipfilet in een bord. Leg hier boven op de tomaatjes. Eet smakelijk!
Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!
Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.
Facebook Comments
No Comments