Follow:
Hoofdgerechten

De best gelezen recepten van 2019

HAPPY NEW YEAR ! Zit je al vol van de oliebollen? Kniepertjes? en Nieuwjaarsrolletjes? Wij wel en zijn stiekem weer heel erg toe aan een gezonde maaltijd. Ik heb voor jullie de best bekeken recepten van 2019 verzameld. En ik ben toch wel verbaasd over de uitkomst. Kijk snel verder om te zien welk recept het best gelezen is. 

1. Babi Ketjap uit slowcooker 

Met stip op nummer één deze Babi Ketjap uit de slowcooker. Hij is het meest gelezen en de bezoekers die dit hebben gelezen kwamen veelal via pinterest. Het is een super lekker recept die wij nodig eens moeten gaan eten hier thuis. Klik hier voor het recept.

2. Nasi van broccolirijst 

Dit is denk ik mijn favoriete recept op kitchenmom. Het is zo’n lekker recept en ook nog eens gezond. Wist je trouwens dat hij ook heel erg WW proof is? Daarnaast staat het binnen enkele minuten op tafel. Klik hier voor het recept.

3. Ei muffin WW proof 

Nog een WW proof recept dat het goed doet zijn de ei muffins. Ideaal als lunch en ontbijt wanneer je WW volgt. Als je er 2 eet kost het je 1 punt. Ideaal dus en door de eieren en groentes vult het goed. Klik hier voor het recept.

4. Havermoutmuffins WW Proof 

Ook dit recept is helemaal WW proof en super lekker als tussendoortje. Ik ben alweer druk bezig met WW en dit soort recepten moet ik ook weer vaker maken. Klik hier voor het recept.

5. Monkey platter 

De blogpost over het maken van een monkey platter doet het ook erg goed. Ik maak ze nog steeds veel in de weekenden en tijdens de vakanties en de kinderen vinden het erg lekker. Misschien ga ik komend jaar wel thema platters delen. Leuk idee? Klik hier voor de blog.

6. Kerstboom van knakworst 

Dit recept heeft het in zo’n 14 dagen opeens heel goed gedaan! De knakworst met komkommer kerstboom was een hit tijdens de kerstdagen. Klik hier voor het recept.

7. Pokebowl 

Ik vind dit zo lekker hé! Inmiddels maak ik hem op een andere manier. Dit recept komt binnenkort online, want hij staat al op de foto. De zalm is zo nog lekkerder. Maar hé wil je iets lekkers eten dan is dit een aanrader! Klik hier voor het recept.

8. Appeltaart met kruidnoten 

Hmm Ik heb dit recept dit jaar niet gemaakt, maar hij is zo lekker! Het is een ouderwetste appeltaart met kruidnoten en koek en speculaas kruiden. mm! klik hier voor het recept.

9. Simpele halloweentaart 

Ik vind het super leuk om thematisch te koken en Halloween is hierbij denk ik wel mijn favoriet. Dit jaar maakte ik een hele simpele halloweentaart. Klik hier voor het recept.

10.  Kruidnoten cheesecake

Mmmm! Deze was ook heel erg lekker en lekker fris door de mandarijn. Het recept kun je hier vinden.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply