Follow:
Kookboek

De cover van mijn kookboek!

Yes! Nogal last minute, want aanstaande woensdag lanceer ik mijn ebook al. Maar hé ik wil toch nog even een momentje nemen om mijn cover te delen. Want de foto’s zijn prachtig geworden en de naam staat vast.

Tadaaaaa! Dit is hem geworden. Vanochtend plaatste ik een berichtje dat ik de naam niet wist. Gisteravond laat had ik al een berichtje van een vriendin gekregen dat de naam die ik toen nog in het document had staan niet lekker bekte. Gelukkig dacht ze ook nog verder mee en kwam ik dankzij haar uit op Kinderkerst – Het kerstkookboek voor kinderen. Een kookboek met meer dan 50 kerst recepten voor kinderen. Deze recepten kunnen ook door kinderen gemaakt worden in diverse leeftijden. Hierdoor is het een kookboek voor het hele gezin.

Wat staat er in het kookboek?

Er staan natuurlijk een heleboel lekkere recepten in het kookboek. Recepten die je samen met je kinderen kunt maken. Recepten die gegeten kunnen worden tijdens het kerstdiner maar ook recepten die gegeten kunnen worden tijden het kerstontbijt. Een aantal gezonde recepten en een heleboel ongezonde recepten.

Maar er staat ook een lijstje in voor moeders met weinig tijd. Leuke activiteiten die je kunt doen tijdens het kerstdiner met je kinderen. En een aantal persoonlijke verhalen hoe wij thuis kerst vieren en hoe wij dit vroeger deden. Een gezellige ebook voor de kerstdagen dus!

En het mooiste is, is dat het ebook helemaal GRATIS te downloaden is over een paar dagen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Nog eventjes en dan kunnen jullie hem in zijn geheel bekijken!

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply