Follow:
Overige

De meest bekeken recepten van 2020

Wat een mooi jaar voor Kitchenmom.nl! Ik begon met nog geen 1.000 bezoekers en uiteindelijk heb ik de laatste maand van dit jaar 10.000 bezoekers gekregen op de site! Wauw! Kitchenmom is al lang mijn kindje, maar nog nooit heb ik er zoveel tijd en energie in gestoken als het afgelopen jaar. Nog niet zoveel als ik had gewild, maar dat gaan we dit jaar maar proberen te doen.

Afgelopen jaar kwamen er veel lekkere recepten online. Steeds vaker kreeg ik leuke foto’s van mensen die mijn recepten hadden gemaakt. Met als hoogte punt de Fudge! Wat is die door veel mensen gemaakt zeg WAUW! Ook mijn Slowcooker recepten doen het goed en ik heb al veel berichten gekregen van mensen die ook een slowcooker hebben gekocht n.a.v. mijn blogs.

Ik ben in mijn statistieken gedoken en heb een overzicht gemaakt van de 10 meest bekeken blogs/recepten van het jaar 2020!

Kinderkerst! – Klik hier voor de blog 

Natuurlijk staat deze op nummer 1! Dit kan niet ontbreken en was ook wel te verwachten dat mijn kookboek op 1 zou staan. Hij is meer dan 8.000 keer gedownload! Echt bizar. Volgend jaar deel 2!

Babi Ketjap uit de slowcooker – Klik hier voor het recept 

Dit recept is al het hele jaar een dikke hit. Hij scoort vooral goed via pinterest. Leuk dat recepten daar ook goed scoren.

Havermout muffins – Klik hier voor het recept 

Ik heb een tijdje Weight Watchers gevolgd en toen maakte ik ook diverse recepten. Deze muffins scoren daarbij ook nog heel goed. Zijn gezond en super lekker! ideaal recept voor januari wanneer iedereen weer spontaan op dieet gaat.

kruidnoten fudge

Fudge met mini kruidnoten – Klik hier voor het recept 

Dit recept heeft echt flink gescoord dankzij Wolferien op Instagram! Wat een gekte en wat een stormloop op social media! Het was dan ook een hele lekkere fudge.

Nasi met broccolirijst – Klik hier voor het recept 

Dit is het meest gemaakte recept van kitchenmom hier in huis. Ik maak heel vaak broccolirijst als basis van mijn één van mijn slowcooker recepten.

kinder cheesecake

Kinder cheesecake – Klik hier voor het recept 

Mmmm als je echt een lekker taartje wilt maken dan is dit echt een aanrader! Zo lekker en vol met de lekkerste chocolade.

Halloween toetje – Klik hier voor het recept 

Ook dit toetje deed het goed tijdens de Halloween periode. Een super leuk recept voor kinderen en leuk om door kinderen te laten maken. Easy peasy!

Appeltaart met kruidnoten – Klik hier voor het recept

Ik ben dol op versgebakken appeltaart. Helemaal in combinatie met kruidnoten en koek kruiden. Het zorgt voor net dat beetje extra smaak aan je appeltaart. Ik kijk er nu alweer naar uit om deze te gaan bakken in november en december!

zelf sushi maken

Zelf sushi maken – Klik hier voor het recept 

Er waren ook veel mensen die zelf sushi willen gaan maken, want dit recept scoort ook echt goed! Wij eten ongeveer 1 keer per maand zelfgemaakte sushi.

Babi Pangang uit de slowcooker – Klik hier voor het recept 

Dit is denk ik mijn beste ontdekking en het lekkerste recept van 2020! Want wat was dit lekker! Als je een slowcooker hebt moet je dit echt proberen. Het vlees blijft zo lekker zacht.

dit was hem! Dit was 2020 voor Kitchenmom.nl. Bedankt voor al jullie bezoekjes. Ik hoop dat jullie blijven plakken voor 2021 het jaar waarin ik jullie nog meer ga inspireren met lekker recepten! Stay safe en maak er ondanks alles een mooi oud&nieuw van! 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply