Follow:
Lunch

Ei muffin capresse | Weight Watchers proof!

Mijn eerste blog van 2019 kan ik alleen maar beginnen met: GELUKKIG NIEUWJAAR! 2019 is begonnen, een nieuw jaar, met nieuwe kansen. En natuurlijk een boel goede voornemens en doelen. Eén van mijn doelen is afvallen, ik wil namelijk weer wat slanker zijn en ook wat fitter worden. Ik ben daarom gestart met Weight Watchers. De komende tijd zal ik dus naast de normale recepten ook recepten delen die helemaal Weight Watchers proof zijn. Ik begin met de Ei muffin capresse, ik ben dol op capresse (pizza, etc) en mijn eieren moesten op. 

De ingrediënten:

 • 6 eieren
 • 1/2 bol mozzarella
 • 1/2 eetlepel pesto
 • 1/2 glas melk
 • 1 handje vol snoeptomaten
 • Muffin vorm

Bereiding:

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden
 2. Meng de eieren met de melk
 3. Snijd ondertussen de snoeptomaten in vieren en voeg deze toe aan het mengsel
 4. Snijd de mozzarella in kleine blokjes en schep deze er ook doorheen.
 5. Schep als laatste de pesto erdoorheen
 6. Zet de muffins midden in de oven en bak ze af in 20 minuten
 7. Laat ze even afkoelen en je kunt ze opeten, maar je kunt ze ook koud eten. Bewaar ze in een afgesloten bak.

Eén muffin komt uit op 0 punten, eet je er 2 kost het je 1 punt. Je kunt het recept ook vinden in de Weight Watchers app onder “ei muffin capresse”. 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply