Follow:
Snacks, Toetjes

Fruit met frisse dip

Vorige week had ik een babyshower van een vriendin en meestal is het dan de bedoeling dat je allemaal iets lekkers mee neemt. Meestal ben ik diegene binnen onze vriendengroep die gaat voor het gebak. Maar deze keer koos ik voor een gezond gebakje. Dit gebakje komt deze week nog online. Bij het maken van het gebakje had ik nog een heleboel ingrediënten over en ik besloot dit mee te nemen in een handige bak (gekocht bij de Wibra). Het was een groot succes!

Ik ben dol op fruit en onze kinderen ook. Vooral met het mooie weer gaat er hier mega veel fruit door. Zacht fruit in de zomer is gewoon lekkerder dan hard fruit in de winter, vind ik zelf. Voor de babyshower maakte ik dus een fruit met een frisse dip en mmm! Ik moet dit echt vaker maken ondanks dat het niet heel gezond is haha!

Benodigdheden:

voor de dip 

 • 250 gram mascarpone
 • 250 ml slagroom
 • 2 eetlepels suiker

Fruit

 • Kiwi
 • Blauwe bes
 • Druiven
 • Aardbeien
 • Meloen
 • Of al het andere fruit wat jij lekker vindt

Ook handig:

 • Een mixer
 • Een verdeel bak
 • Vorkjes

Bereiding

Het is eigenlijk heel simpel en haast geen recept te noemen, maar omdat ik er zoveel positieve reacties op kreeg wil ik het wel delen. Was het fruit en snijd indien nodig in blokjes/stukjes. Doe nu de mascarpone, slagroom en suiker in een mengkom en mix het geheel tot het een romig geheel is. Doe dit een bak met het fruit erbij en smullen maar!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply