Follow:
Lunch, Voor bij de borrel

Gevuld brood Mexicaans

Wij vinden het heerlijk om bij de soep iets lekkers te maken. Een paar jaren geleden maakte ik al een BBQ chicken gevuld stokbroodje. En nu maakte ik een nieuwe variant hier op, namelijk gevuld brood Mexicaans! Rijkelijk gevuld met groente!

Benodigdheden:

  • 6 kaiserbroodjes of 2 stokbroden (afbak)
  • 200 gram rundergehakt
  • 1 klein blikje mais (150 gram)
  • 1 klein blikje kidneybonen (150 gram)
  • 1 rode paprika
  • Geraspte kaas
  • 1 blikje tomatenpuree (60 gram)
  • 1 eetlepel taco kruiden

Bereiding

  • Verhit de oven voor op 200 graden
  • Snijd de paprika in blokjes
  • Laat de mais en kidneybonen uitlekken en spoel het af
  • Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak het gehakt rul
  • Voeg nu de paprika, mais en kidneybonen toe en de taco kruiden en bak dit een paar minuten mee.
  • Snijd nu het kapje van de broodjes af en hol het in het midden uit. Vul dit nu met het gehaktmengsel.
  • Dek het af met de kaas en zet dit voor 15 minuten in de oven.

Lekker met een avocado mouse. Dit maak je gemakkelijk door een avocado te prakken en hier een eetlepel zure room door heen te mengen.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

 

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply