Gevuld turks brood

Oh oh had ik gewoon een hele tijd geen tijd om lekkere recepten te plaatsen op kitchenmom! OEPS! Nu heb ik inmiddels een heleboel recepten gemaakt en vast gelegd dus ik ga de komende tijd weer wat proberen te plaatsen. Vandaag trap ik af met een lekkere gevulde Turks brood. Mmmmm!

Gevuld Turks brood

Equipment

  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • WOk pan

Ingrediënten
  

  • 1 hele Turks brood (ik gebruikte een afbak variant)
  • 500 gram kip gehakt
  • 1 eetlepel kebab kruiden
  • 3 hele paprika's
  • 2 bolletjes mozzarella

Instructies
 

  • Begin met het snijden van de paprika, snijd deze in blokjes
  • Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden
  • Snijd het dakje van het brood af en hol hem uit. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier het uitgeholde brood op.
  • Verwarm ondertussen wat olie in een wok pan en rul hier het gehakt in samen met de kebab kruiden. Wanneer het gehakt klaar is kun je de paprika toevoegen om nog even mee te bakken.
  • Wanneer het allemaal lekker gebakken is schep je het gehakt/paprika mengsel in het uitgeholde brood. Leg hierboven op de mozzarella (in plakjes gesneden) en dek af met het dakje van het brood.
  • Zet het brood voor 15 minuten in de oven. Lekker met een frisse salade!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept