Ik ben echt dol op snacken, en nu ik wat kilo’s wil kwijt raken moet ik toch wat gezondere snacks eten. En iedere avond wat komkommer is niet echt motiverend kan ik je vertellen. Afgelopen week had ik nog te veel eieren over die op moesten. Ik besloot hier mee gevulde eieren te maken, maar dan wel gezonder!
Benodigdheden:
- 5 gekookte eieren (ik heb de eieren 10 minuten gekookt)
- 2 eetlepels Griekse yoghurt 0% vet
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel kerrie poeder
- Snufje oregano
Bereiding:
- Snijd de gekookte eieren door de helft en haal het ei geel er uit. Doe dit in een apart bakje en leg het witte deel op een bordje
- Voeg nu de Griekse yoghurt, mosterd en kerrie poeder toe aan het ei geel en roer het geheel goed door
- Vul het ei wit nu met het ei geel mengsel en top af met oregano
Een super lekkere en makkelijk tussendoortje die ook nog eens helemaal Weight Watchers proof is!
Facebook Comments
1 Comment
[…] onze brunchplank liggen alleen gevulde eieren, maar je kunt heel erg variëren hier mee. Denk aan scrambled eggs met bacon bijvoorbeeld. Maar je […]
28 maart 2021 at 19:57