Mexicaanse Tostada’s

Mexicaans is bij ons in huis denk ik wel de favoriete keuken. Daarnaast blijft dat sporten iedere avond een dingetje bij ons huis. Ik wil daarom makkelijke en gezonde recepten op tafel zetten. Deze Mexicaanse Tostada’s zijn hier heel erg geschikt voor.

mexicaanse tostada's

Mexicaanse tostada's

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 10 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 8 tostada's

Equipment

  • Oven

Ingrediënten
  

  • 1 bakje cherrytomaten
  • 1 blik mais
  • 2 theelepels Mexicaanse kruiden
  • 350 gram kipgehakt
  • 500 ml passata
  • 8 wraps
  • 1 zakje geraspte mozzarella
  • 200 gram ijsbergsla
  • 1 avocado

Instructies
 

  • verwarm de oven voor op 220 graden
  • Snijd de tomaten in kleine stukjes en giet de mais af
  • Verhit 1/2 van eetlepel olijfolie in een pan. Voeg hier de Mexicaanse kruiden aan toe. Voeg nu het kip gehakt toe en bak dit rul. Voeg de passata toe en de mais. Laat dit 5 minuten pruttelen.
  • Leg de wraps over een rooster en bak ze 2-3 minuten. Zet de oven niet uit
  • Haal de wraps weer uit de oven en verspreid het gehakt mengsel hier over heen. Besprenkel dit met de mozzarella. Zet voor 5 minuten in de oven.
  • Snijd de avocado in blokjes en was de sla. Leg dit boven op de tostada's.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept