Pulled chicken taco’s uit de slowcooker

In deze drukke tijd is het echt heerlijk om de slowcooker aan te zetten. Ik hoef dan niet meer ‘s avonds rond etenstijd al het eten in elkaar te flansen. Onlangs aten wij taco’s uit de slowcooker met pulled chicken en natuurlijk een heleboel groente! Een redelijk budgetproof recept! Deze pulled chicken taco’s uit de slowcooker zijn echt het proberen waard!

Benodigdheden:

  • 700 gram kippendijen (hele)
  • 3 paprika’s gesneden
  • 3 eetlepels taco kruiden (Ik gebruik die van Green Gypsy)
  • 2 eetlepels mosterd
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 250 ML gezeefde tomaten
  • 1 blik mais
  • 1 blik kidneybonen
  • geraspte kaas

Bereiding:

  • Meng de gezeefde tomaten met de mexicaanse kruiden, en de mosterd.
  • Leg de kippendijen op de bodem van de je slowcooker
  • Leg hier boven op de paprika’s. k heb uit de diepvries gebruikt. Bij de jumbo kun je mega zakken kopen met gesneden paprika’s ideaal voor in de slowcooker.
  • Leg de saus eroverheen en doe de deksel op de slowcooker. Zet hem voor 4 uurtjes op low.
  • Wanneer de kip goed gaar is haal je het eruit en trek je het met 2 vorken uit elkaar.
  • Doe het terug in de pan en voeg nu de uitgelekte mais en kidneybonen toe aan het geheel.
  • Zet hem nog 30 minuten op high.
  • Warm ondertussen de taco’s op in de oven. Vullen maar!

Ik heb deze Russell Hobbs Slowcooker. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *