Follow:
Slowcooker

Hutspot uit de slowcooker

hutspot uit de slowcooker

Mijn online kookboek staat bomvol recepten voor in de slowcooker. Het is dan ook mijn lievelingstool in de keuken om te gebruiken. Tegenwoordig maak ik op al mijn werkdagen een gerecht in de slowcooker. Hutspot is bij Ro wel favoriet. Heel makkelijk om te maken en super lekker. Ro vind hem vele malen lekkerder dan uit de pan. Ik deel het recept van hutspot uit de slowcooker met jullie.

hutspot uit de slowcooker

Hutspot uit de slowcooker

Equipment

 • Slowcooker
 • Stamppot stamper

Ingrediënten
  

 • 1 KG Geschilde aardappelen
 • 1 KG Hutspot groente
 • 2 rookworsten
 • 2 blokjes kipbouillon
 • 500 ml water

Instructies
 

 • Het maken van de hutspot is echt heel erg makkelijk! Leg op de bodem van de slowcooker de geschilde en gehalveerde aardappels. Leg hier boven op de uien en wortels. Ik koop altijd een kant en klaar pakket aangezien ik te lui ben om dit zelf te maken. Haha!
 • Haal de rookworsten uit de verpakking en leg ze boven op de hutspot groente.
 • Leg tussen alles de bouillon blokjes en en giet er 500 ml water bij.
 • Zet de slowcooker 7 uur aan op high.
 • Na 7 uur stamp je de groente in een andere pan tot een lekkere mouse. Haal voor die tijd wel de rookworsten er uit. Deze hoef je niet fijn te stampen.
 • Snijd de rookworst in kleine blokjes en meng deze erdoor.
 • Serveer direct. Ook lekker met een zoet zuur zilveruitje!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

4 Comments

 • Reply Weekmenu #55 • Kitchenmom

  […] 1. Hutspot uit de slowcooker – Klik hier voor het recept  […]

  19 januari 2021 at 10:01
 • Reply Lo mein met varkensvlees uit de slowcooker • Kitchenmom

  […] een lekker sausje. Het recept heb ik voor jullie uitgewerkt! Gisteren maakten wij ook weer eens de hutspot uit de slowcooker ook een dikke […]

  23 september 2021 at 09:48
 • Reply Christine

  Lekker zeg, we hebben dit vanavond gegeten! Vooral de rookworst meegaren is een goed idee! De volgende keer maak ik een dubbele portie, dan vries ik de helft in. Opgebakken hutspot met wat mosterd is namelijk zoo lekker! En dan doe ik er bij de tweede portie spekjes bij.. ik ontdekte bij AH kalkoenspekreepjes. Het is wat duurder dan varkensvlees maar zoveel lekkerder! Hmm… dank voor het recept!

  18 oktober 2022 at 18:27
  • Reply kitchenmom

   Wat leuk om te horen! Goed idee om een grote portie te maken voor een tweede keer!

   20 oktober 2022 at 10:12

  Leave a Reply

  Rating recept