Hutspot uit de slowcooker

Mijn online kookboek staat bomvol recepten voor in de slowcooker. Het is dan ook mijn lievelingstool in de keuken om te gebruiken. Tegenwoordig maak ik op al mijn werkdagen een gerecht in de slowcooker. Hutspot is bij Ro wel favoriet. Heel makkelijk om te maken en super lekker. Ro vind hem vele malen lekkerder dan uit de pan. Ik deel het recept van hutspot uit de slowcooker met jullie.

hutspot uit de slowcooker

Hutspot uit de slowcooker

Equipment

 • Slowcooker
 • Stamppot stamper

Ingrediënten
  

 • 1 KG Geschilde aardappelen
 • 1 KG Hutspot groente
 • 2 rookworsten
 • 2 blokjes kipbouillon
 • 500 ml water

Instructies
 

 • Het maken van de hutspot is echt heel erg makkelijk! Leg op de bodem van de slowcooker de geschilde en gehalveerde aardappels. Leg hier boven op de uien en wortels. Ik koop altijd een kant en klaar pakket aangezien ik te lui ben om dit zelf te maken. Haha!
 • Haal de rookworsten uit de verpakking en leg ze boven op de hutspot groente.
 • Leg tussen alles de bouillon blokjes en en giet er 500 ml water bij.
 • Zet de slowcooker 7 uur aan op high.
 • Na 7 uur stamp je de groente in een andere pan tot een lekkere mouse. Haal voor die tijd wel de rookworsten er uit. Deze hoef je niet fijn te stampen.
 • Snijd de rookworst in kleine blokjes en meng deze erdoor.
 • Serveer direct. Ook lekker met een zoet zuur zilveruitje!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

One thought on “Hutspot uit de slowcooker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept