Follow:
Lunch, Voor bij de borrel

Kaas broodjes

kaasbroodje

Met Oud & Nieuw vind ik het heerlijk om lekkere hapjes te maken voor het hele gezin. Zo kun je de hele avond genieten van lekkernijen en hoef je niet de hele tijd aan tafel te zitten. Eén van mijn favoriete hapjes is een kaas broodje. En zelf gemaakt is nu eenmaal het lekkerste.

Een lekker hapje hoeft niet moeilijk te zijn. Met maar een paar ingrediënten kun je zelf kaasbroodjes maken en ze smaken nog lekkerder dan wanneer je ze bij de Bakker haalt.

Benodigdheden:

  • 1 pak bladerdeeg
  • 200 gram geraspte kaas
  • 5 plakjes kaas
  • 1 ei

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij reepjes van de plakjes kaas. Pak een plakje bladerdeeg en leg een reepje kaas in het midden en maak de zijkant van het bladerdeeg dicht met een vork. Kluts 1 ei en smeer dit over de kaasbroodjes en doe de laatste geraspte kaas eroverheen. Zet de kaasbroodjes in de oven voor ongeveer 25 minuten totdat de kaasbroodjes lekker goudbruin zijn geworden en de kaas lekker knapperig

tip! Je kunt ze ook maken in de ham kaas variant. Super lekker ook! Je kunt de plakjes ham (of kipfilet) in reepjes snijden en deze op het kaas leggen aan de binnenkant van het broodje. Mega lekker! 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply