Koken op de camping ik vind het iedere keer weer een leuke uitdaging! Je kunt namelijk onwijs veel lekkere dingen maken met weinig spullen. Gek eigenlijk hé dat we thuis zoveel gebruiken voor een lekkere maaltijd. Op de camping experimenteer ik graag met wat ik mee heb. Op dit moment maak ik vooral gebruik van een elektrische hapjespan. Niet alleen handig voor een kippie pan bijvoorbeeld, maar ook voor andere lekkere gerechten.

Kapsalon uit de hapjespan/eenpansgerecht
Equipment
- hapjespan / skottelbraai
Ingrediënten
- 700 gram (kip) shoarma
- 1000 gram aardappelschijfjes
- 250 gram geraspte kaas
- 1 prei in stukjes gesneden
- 500 gram champignons in plakjes gesneden
- 3 paprika's in blokjes gesneden
- 500 gram ijsbergsla
- 1 komkommer in blokjes gesneden
- 3 tomaten in blokjes gesneden
- Knoflooksaus
Instructies
- Zet je hapjespan aan en verhit wat boter of olie in de pan
- Begin met het bakken van de shoarma, aangezien dit rauw vlees is moet je hier wel de tijd voor nemen.
- Zodra de shoarma is aangebakken kun je de aardappeltjes toevoegen. Bak deze even mee en voeg dan de champignons, paprika en prei toe. Bak dit mee tot de aardappels gaar zijn ( bij mij duurde dit 20 minuten)
- Strooi nu de kaas over het geheel en laat dit goed smelten
- Zodra de kaas gesmolten is kun je het serveren. Lekker met de sla, komkommer en tomaat. En vergeet de knoflooksaus natuurlijk niet!
Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!
Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.
1 Comment

26 mei 2023 at 10:50Als echte rotterdammers halen wij op de camping patatjes om onderop te leggen i.p v. aardappeltjes.
Top recept ook met veel eters!