KINDERKERST NU GRATIS TE DOWNLOADEN

DOWNLOAD HIER GRATIS KINDERKERST!

 

YESS! Hij is af! Veel later dan ik eigenlijk wilde, maar ik wil niet langer wachten om dit met jullie te delen. Mijn aller eerste kookboek is af! Mijn kookboek KINDERKERST is vanaf nu GRATIS te downloaden op de website.

DOWNLOAD HIER GRATIS KINDERKERST!

 

Vanaf augustus heb ik hard gewerkt om dit kookboek te maken. Ik heb meerdere keren de keuken compleet laten ontploffen omdat ik het zo druk had met het maken van de lekkerste recepten. Ik heb meerdere keren stuiterende kinderen gehad, omdat ik iets teveel met chocolade had gemaakt. Maar wat was ik iedere keer weer blij met het eindresultaat, was ik bedoel natuurlijk ben ik blij.

DOWNLOAD HIER GRATIS KINDERKERST!

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als dat ik hem vinden. En ik hoop dat jullie allemaal de keukens in duiken om samen met je kinderen de lekkerste recepten te gaan maken. En als je dit doet dan geniet ik graag mee. Mocht je iets plaatsen op social media vergeet mij dan niet te taggen @joyfromjoyce of gebruik de hashtag #kinderkerst. Zo kan ik alles voorbij zien komen.

Zo en dan ga ik nu een glas wijn inschenken om te proosten op dat wat jullie nu kunnen bekijken!

Facebook Comments

8 thoughts on “KINDERKERST NU GRATIS TE DOWNLOADEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *