Follow:
Kookboek

KINDERKERST NU GRATIS TE DOWNLOADEN

kinderkerst
DOWNLOAD HIER GRATIS KINDERKERST!

 

YESS! Hij is af! Veel later dan ik eigenlijk wilde, maar ik wil niet langer wachten om dit met jullie te delen. Mijn aller eerste kookboek is af! Mijn kookboek KINDERKERST is vanaf nu GRATIS te downloaden op de website.

DOWNLOAD HIER GRATIS KINDERKERST!

 

Vanaf augustus heb ik hard gewerkt om dit kookboek te maken. Ik heb meerdere keren de keuken compleet laten ontploffen omdat ik het zo druk had met het maken van de lekkerste recepten. Ik heb meerdere keren stuiterende kinderen gehad, omdat ik iets teveel met chocolade had gemaakt. Maar wat was ik iedere keer weer blij met het eindresultaat, was ik bedoel natuurlijk ben ik blij.

DOWNLOAD HIER GRATIS KINDERKERST!

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als dat ik hem vinden. En ik hoop dat jullie allemaal de keukens in duiken om samen met je kinderen de lekkerste recepten te gaan maken. En als je dit doet dan geniet ik graag mee. Mocht je iets plaatsen op social media vergeet mij dan niet te taggen @joyfromjoyce of gebruik de hashtag #kinderkerst. Zo kan ik alles voorbij zien komen.

Zo en dan ga ik nu een glas wijn inschenken om te proosten op dat wat jullie nu kunnen bekijken!

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

12 Comments

 • Reply Tamara

  Wauw Joyce, leuke ideeen en supermooi gedaan👌🏻

  3 december 2020 at 09:25
 • Reply MarjonS

  Super leuk!

  3 december 2020 at 11:05
 • Reply 🤑 Download een gratis kerst kinderkookboek bij - laagst.nl

  […] 4 december 2020 0 Score+44 GRATIS Bekijk Aanbieding Score+44 0 GRATIS Bekijk Aanbieding […]

  4 december 2020 at 14:45
 • Reply Trudi

  Wat een super mooi initiatief. Dank je wel

  4 december 2020 at 18:19
 • Reply Gratis kinderkerst kookboek van kitchenmom | couponeke

  […] naar deze link.En download gratis het kitchenmom kinderkerst kookboek.Er staan allerlei recepten en leuke ideeën […]

  7 december 2020 at 13:21
 • Reply Marijke

  Heel mooi, en met leuke recepten! Ga er zeker enkele proberen deze vakantie. Prettige feesten!

  16 december 2020 at 19:20
 • Reply   Blogsbyingrid  |   Gratis E-book kinderkerstBlogsbyingrid

  […] Ben je nou ook benieuwd naar dit leuke kinderkookboek? Dan kun je Kinderkerst gratis downloaden op kitchenmom.nl […]

  17 december 2020 at 10:14
 • Reply Koken met kerst- tips - lodiblogt-Een eigentijds Lifestyle Blog

  […] Koken met kinderen, leuk en ideaal om te doen tijdens de kerstvakantie. Joyce van Kitchenmom.nl heeft een ebook gemaakt. Het is een gratis kinderkookboek bomvol recepten voor kerst die gemaakt kunnen worden door kinderen en voor kinderen. Je kan het kookboek via deze link downloaden. […]

  18 december 2020 at 07:01
 • Reply Kipdijrollade met honing mosterd saus uit de slowcooker • Kitchenmom

  […] MIJN GRATIS EBOOK […]

  1 december 2021 at 06:01
 • Reply Margy

  Jammer jammer! Het lukt me niet het boek te downloaden… 😔

  20 december 2021 at 19:37
 • Reply R

  Leuk hoor de pdf

  LET op, de download maakt er een .txt bestand van..hernoem dit naar. pdf

  20 december 2021 at 21:26
 • Reply Donja

  Kan het bestand niet downloaden klopt dat ?

  14 december 2022 at 00:45
 • Leave a Reply