Follow:
Hoofdgerechten, Kerst

Kipdijrollade met honing mosterd saus uit de slowcooker

1 december is het vandaag! Vorig jaar lanceerde ik mijn kerst kookboek voor kinderen. Dit jaar was ik van plan een tweede kookboek uit te brengen, maar ik had nogal tijdgebrek. Wel ben ik aan de slag gegaan met de lekkerste recepten voor kerst waar je de komende tijd van kunt genieten. Ik heb weer veel gedaan met mijn Slowcooker, omdat je hier gewoon de lekkerste maaltijden mee kunt maken. Vandaag een kipdijrollade met honing mosterd saus uit de slowcooker!

Kipdijrollade met honing mosterd saus uit de slowcooker

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediënten
  

  • 500 gram kipdijrollade mild gekruid
  • 2 eetlepels Honing
  • 1 eetlepel mosterd dijon
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • 1 bakje champignons
  • 2 rode uien gesnipperd

Instructies
 

  • Snijd de champignons in plakjes en snipper de rode ui. Leg dit op de bodem van je slowcooker
  • Maak een sausje van de honing en de mosterd. Meng dit goed door elkaar.
  • Leg de rollade bovenop de uien en champignons en smeer hem in met de honing mosterd saus
  • Strooi er nog wat tijm overheen en zet de slowcooker aan op high voor 4 uur of op low voor 6 uur.
  • Je kunt het geheel ook in de oven zetten, je gaart hem dan op 180 graden 60 minuten in de oven.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply

Rating recept