Follow:
BBQ

Koolsalade met appel

koolsalade met appel

Ik probeer bij het BBQ-en altijd ook wat groente te serveren. Bij de Spiesjes die ik zelf maak voeg ik altijd paprika, courgette enzo aan toe, maar daarnaast vinden wij het ook lekker om een verfrissende salade te eten. Koolsalade is mijn favoriet! Onlangs maakte ik koolsalade met appel en dit was een grote hit!

Benodigdheden:

  • 1 witte kool
  • 150 ml griekse yoghurt
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 komkommer
  • 2 appels

Bereiding:

  • Maak de salade al in de ochtend, dan kan de kool zachter worden doordat je hem met de dressing in de koelkast zet. Als je hem vlak voor het eten maakt blijft de kool nog wat hard.  Dit vind ik zelf minder lekker.
  • Snijd de witte kool door midden en snijd hem daarna in reepjes. Spoel dit af en doe dit in een salade bak.
  • Was de appel en snijd deze in blokjes. ik eet appel altijd met schil, maar je kunt er ook voor kiezen om de schil er af te halen.
  • Spoel de komkommer ook af en snijd deze ook in blokjes.
  • Meng de Griekse Yoghurt met de citroensap en schep dit door de salade heen.

Klik hier voor nog meer BBQ recepten

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply