Als ik hier vraag wat de kinderen willen eten dan hoort er ook zeker pasta/lasagne bij. Daarnaast kan ik hier veel groente in verstoppen. Ideale maaltijd voor het hele gezin dus.
Lasagne met spinaze en gehakt
Ingrediënten
- 1 pot bechamelsaus saus Of zelfgemaakt
- 1 blik tomatenblokjes
- 250 gram gehakt
- 750 gram spinazie
- 250 gram verse lasagnebladen
- 1 bol mozzarella
- 2 handjes geraspte kaas
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Verhit wat olie in een pan en rul het gehakt samen met de Italiaanse kruiden
- Voeg hier de tomatenblokjes en spinazie aan toe en laat de spinazie slinken of ontdooien. Je kunt namelijk kiezen voor verse spinazie of uit de diepvries.
- Als dit is klaar is gaan we de lasagne stapelen.
- Begin met een laagje van gehaktmengsel. Leg hier boven op een laagje lasagne bladen. Daar bovenop weer een laagje van het gehaktmengsel en daar boven op een laagje bechamelsaus
- Herhaal dit tot het laatste laagje met lasagne bladen. Smeer hier een laagje bechamelsaus op en strooi hier de geraspte kaas en mozzarella over heen.
- Zet het geheel voor 30 minuten in de oven.
Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!
Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.
Facebook Comments
No Comments