Follow:
Hoofdgerechten, Ovengerechten

Lasagne salami en mozzarella

Als ik Ro blij wil maken aan tafel moet ik vaker pasta’s, lasagnes en noedels maken. Helaas ben ik een miepkont en niet zo dol op lasagne. Maar je moet geven en nemen en de rest van het gezin vind het wel echt heel erg lekker dus dan maak ik het zo nu en dan wel. Als je mij blij wilt maken met lasagne dan doe je dat met kant-en-klare van de aldi haha! Lekker ongezond en bomvol zout. Onlangs maakte ik het gezin weer blij met een nieuw lasagne recept.

Het is een lekker recept, makkelijk te maken en ook nog eens budgetproof. Ik koop de verse lasagne altijd in de aanbieding. De AH heeft het vaak 1+1 gratis.

Lasagne Mozzarella en salami

Equipment

 • Oven
 • Ovenschaal

Ingrediënten
  

 • 1 pakje lasagnebladeren (vers)
 • 1 pot bechamelensaus of zelfgemaakt natuurlijk
 • 1 blik tomatenblokjes
 • 1 zak italiaanse groente
 • 2 bollen mozzarella

Instructies
 

 • Verwarm de oven voor op 200 graden en verhit een wokpan met een beetje olie
 • Doe hier de groentemix door heen en wok dit een paar minuten
 • Schep een dun laagje bechamelsaus op de bodem en leg hier boven op een laagje lasagnebladen. Hier boven op een schep met groente en een laagje salami, top dit af met een laagje tomatenblokjes. Doe dit tot je bij de laatste lasagnebladen bent. Doe hier een laagje bechamelsaus op en top het af met de mozzarella.
 • Bak de lasagne in de oven voor zo’n 45 minuten tot de mozzarella lekker goudbruin is.
 • Je kunt er een lekkere frisse salade bij serveren om nog meer groentes binnen te krijgen mmm!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply

Rating recept