Follow:
Overige

Meest bekeken recepten 2021

Wauw, 2021 is bijna voorbij. Nog een paar dagen en dan vieren wij met z’n allen oud en nieuw en staan de oliebollen weer op tafel. Het afgelopen jaar heb ik mijn best gedaan om regelmatig iets nieuws op kitchenmom.nl te plaatsen. Nu had ik nog meer willen plaatsen, maar tijd was mijn gebrek! Op naar volgend jaar waar ik hopelijk nog meer kan inspireren.  Nu eerst de 10 meest bekeken recepten van 2021. En hoe leuk is het dat bijna alle tien slowcooker recepten zijn! Ik vind het zo tof, want de slowcooker is echt mijn favoriete tool in de keuken! Hij gaat volgende week zelfs mee op vakantie.

1. Roti Kip massala uit de Slowcooker 

Roti kip massala uit de slowcooker

2. Beenham honing mosterd uit de Slowcooker 

Beenham honing mosterd uit de slowcooker

3. Babi Pangang uit de Slowcooker

Babi pangang uit de slowcooker

4. Hollands pannetje uit de Slowcooker

Hollands Pannetje uit de slowcooker

5. Hutspot uit de Slowcooker 

Hutspot uit de slowcooker

6. Babi Ketjap uit de Slowcooker 

Babi Ketjap uit de slowcooker

7. Zelf sushi maken 

Zelf sushi maken

8. Stoofperen uit de Slowcooker 

Stoofperen uit de slowcooker

9. Chinese tomatensoep uit de Slowcooker 

Chinese tomatensoep uit de slowcooker

10. Hachee uit de Slowcooker

Hachee uit de slowcooker

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply