Follow:
Overige

Meest bekeken recepten Januari 2022

Wauw, dat was alweer de eerste maand van 2022 of beter gezegd; gelukkig de eerste maand is achter de rug. Ik had me voorgenomen om direct te knallen met nieuwe recepten. Maar privé gebeurde er zoveel dat ik mij er niet toe kon zetten om te gaan schrijven. Inmiddels hebben we gelukkig goed nieuws gehad en ondertussen heb ik voor de hele maand februari lekkere recepten kunnen proberen en schrijven. Ook wel een fijne manier om een maand te beginnen, kan ik nu alvast aan de slag met recepten voor de maand maart. MAar eerst de 10 meest bekeken recepten van januari 2022! 

Roti kip massala uit de slowcooker

Roti kip massala uit de slowcooker

Hutspot uit de slowcooker

Hutspot uit de slowcooker

Hollands Pannetje uit de slowcooker

Hollands Pannetje uit de slowcooker

Beenham honing mosterd uit de slowcooker

Beenham honing mosterd uit de slowcooker

Babi pangang uit de slowcooker

Babi pangang uit de slowcooker

Babi Ketjap uit de slowcooker

Babi Ketjap uit de slowcooker

Hachee uit de slowcooker

Hachee uit de slowcooker

Zelf sushi maken

Zelf sushi maken

Chinese tomatensoep uit de slowcooker

Chinese tomatensoep uit de slowcooker

Stoofperen uit de slowcooker

Stoofperen uit de slowcooker

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply