Follow:
Kerst

Mijn gratis KERST ebook wanneer te downloaden?

kinderkerst

Tijdens de zomervakantie bedacht ik iets geks. Ik ben namelijk één van de grootste kerstfans in mijn omgeving. Bij mij eindigt de kerst en begint ook direct de kriebel voor de nieuwe kerst weer. Toen ik onlangs besloot mij meer te gaan richten op kitchenmom bedacht ik dat het wel tof was om een kerst kookboek te maken. Een kookboek die helemaal past bij wie ik ben. Naast dat het een kerstkookboek is, is het ook nog een kerstkookboek helemaal gericht op kinderen. Met allemaal lekkere kidsproof recepten voor thuis, maar ook voor het kerstdiner op school.

Inmiddels ben ik al aardig op weg met mijn kookboek en heb ik een datum geprikt waarop ik hem ga lanceren. Een datum waarop ik hem online ga gooien. De datum dat ik mijn kerstkookboek lanceer is geworden:

2 december 2020!

 

In het kookboek staan tussen de 75 en 100 recepten die je met je kinderen kunt maken voor de feestdagen. Simpele recepten en recepten die iets meer tijd vergen. Ik ben inmiddels al 2 maanden flink aan het koken om de lekkerste recepten in het kookboek te krijgen. Met de leukste kerstliedjes op de achtergrond ben ik inmiddels al helemaal in de stemming en tot dusver erg trots op het eindresultaat.

Wat staat er in?

In het kookboek staan allemaal kleine gerechtjes helemaal in kerst style, maar die ook prima op andere momenten te maken zijn. Lekker hartige hapjes, zoete hapjes, toetjes, maar ook mini varianten van normale gerechten. Gerechten die kinderen vaak lekker vinden.

Ik ga de komende tijd nog even flink aan de slag om het ebook te vullen. Op 2 december om 6 uur zal de blogpost online staan met het kookboek en dan kunnen jullie hem gratis downloaden! Wil je zien wat er allemaal in komt? Volg mij dan op Instagram. Hier geef ik regelmatig een kijkje achter de schermen.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply