Ik ben dol op frikadellen, ik kom er eerlijk vooruit en ook de kinderen vinden ze heerlijk. Voor hun kerstdiner maakte ik dan ook mini frikadelbroodjes en ik bedacht mij dat ze ook ideaal zijn om te maken als borrelhapje. Daarom deel ik dit recept op de laatste dag van het jaar.
Benodigdheden per 4:
- 2 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- 1 frikandel (uit de diepvries) in 4 gesneden
- 1 eetlepel curry
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snijd 1 plakje bladerdeeg door midden
- Snijd de frikandel in vieren
- leg de frikandel op het bladerdeeg en doe er een beetje curry bij
- Rol hem op en druk hem goed dicht met een vork.
- Maak met een mes een paar inkepingen in het bladerdeeg aan de bovenkant.
- Je kunt er voor kiezen om hem nu nog in te smeren met ei, ik heb dit niet gedaan omdat onze oven hartstikke goed werkt haha!
- Zet de frikandelbroodjes voor ongeveer 20 minuten in de oven.
Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!
Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.
Facebook Comments
No Comments