Ik vind het heerlijk om met speciale dagen speciale ontbijtjes te maken. Dit recept is een recept dat toevallig tot uiting kwam toen ik een blik kant en klare croissantdeeg niet open ging. Ik maakte hier een nutella plukbrood van.
Benodigdheden:
- 1 blik crossaintdeeg
- Nutella
- Mini springvorm
Bereiding:
- Rol het crossaintdeeg open, maar scheur het niet los van elkaar.
- smeer hem in met Nutella en rol hem op, zodat je één grote rol krijgt.
- Snijd hem in plakjes en leg het in de mini springvorm. Je kunt ook een grote maken in een grote springvorm.
- Zet het in de oven voor 15 minuten, tot het deeg goed gaar is en haal hem uit de springvorm.
Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!
Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.
Facebook Comments
No Comments