Wentelteefjes van suikerbrood

Heb jij al eens wentelteefjes gemaakt van suikerbrood? Dit vind ik echt vele malen lekkerder dan normale wentelteefjes. Toen met kerst het suikerbrood wat droog bleek te zijn stelde ik voor er wentelteefjes van te maken. En dit bleek een groot succes! Wij hebben inmiddels al ons suikerbrood er mee opgemaakt.

Ingrediënten 

  • 4 plakken suikerbrood
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 75 gram suiker
  • 2 eetlepels kaneel
  • Een beetje boter voor in de pan

Bereiding:

  • Begin met het maken van het beslag. Doe hiervoor de melk, eieren, suiker en kaneel in een kom. En meng dit tot een geheel met een garde.
  • Snijd een dikke plak van het suikerbrood en haal deze door het beslag. Zorg ervoor dat het overal komt te zitten.
  • Verhit wat boter in een pan en bak de wentelteefjes enkele minuten aan beide kanten tot ze bruin kleuren en er krokant uit komen te zien.
  • Lekker om te serveren met kaneelsuiker en een laagje boter. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *