Follow:
Hoofdgerechten, Pasta, Salade

Pastasalade met avocado en kipfilet

Hoi mevrouw pastasalade hier! Met warm weer en tijdens vakanties eten wij graag pastasalades. Je kunt het lekker voorbereiden en je hoeft er verder niet meer aan te denken, ideaal toch! Onlangs maakte ik weer een nieuwe variant.

Benodigdheden pastasalade 

  • 2 avocado’s
  • 2 kipfilets
  • 2 eetlepels kipkruiden van verstegen (De enige kant en klare kruiden die ik gebruik)
  • 1 blik perziken
  • 1 komkommer
  • 250 gram fusilli (ongekookt)

Bereiding:

  • Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, spoel het af en laat het goed afkoelen in de koelkast. Ik maak dit meestal ’s ochtends.
  • Laat ondertussen de perziken uitlekken en snijd deze in blokjes. Voeg dit toe aan de pasta.
  • Snijd onder de avocado en komkommer in blokjes. Voeg ook dit toe aan de pasta.
  • Kruid de kipfilet en pak deze goed gaat in een koekenpan
  • Snijd dit (warm) in blokjes en verdeel dit over de pasta heen.
  • Serveer met een stokbroodje en een lekker koud biertje! Eetse!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply