Follow:
BBQ, Op de camping, Pasta

Pastasalade met farmersalade, perzik en kip

In de zomer eten wij graag koude gerechten. Pasta salade, couscous en ga zo maar door! Eén van mijn favoriete is de pastasalade met farmersalade. Eentje die ik ieder jaar wel meerdere keren per week maak, maar die eigenlijk nog nooit op kitchenmom is gekomen. Eén van mijn vriendinnen was het er niet mee eens dus speciaal voor haar en alle anderen die dit recepten moeten proberen. Hierbij mijn favoriete pastasalade recept!

Speciaal voor zomerse dagen is dit een lekker recept. Ook ideaal voor op de camping om te maken. Je hebt namelijk maar 1 pan nodig. Ik maak hem ook vaak als we met een grote groep gaan BBQ-en. Je kunt er gemakkelijk een grote portie van maken namelijk.

Pastasalade met farmersalade kip en perzik

Ingrediënten
  

  • 250 gram pasta
  • 1 blik perziken
  • 1 komkommer
  • 250 gram gerookte kip Ik gebruik zelf die van zandvliet vaak
  • 1 bak bieze farmer salade Johma heeft ook een variant en de Albert Heijn heeft een eigenmerk die kun je ook prima gebruiken. Ik wissel ze allemaal af en eigenlijk zijn ze qua smaak wel redelijk gelijk.

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Snijd de komkommer in blokjes, de gerookte kip in reepjes en de perziken in blokjes
  • Giet de pasta af en laat goed afkoelen. Ik maak de pasta meestal 's ochtends, snijd de boel en meng het 's avonds.
  • Als de pasta afgekoeld is en de overige ingrediënten gesneden zijn voeg je alles bij elkaar. Schep de farmer salade erdoor en je kunt aanvallen!

Notities

Krijg je hem niet in één keer op? Geen probleem je kunt hem prima nog tot 2 dagen naar bereiding opeten, als je hem maar in de koelkast bewaard in een afgesloten bak. 
Wil je meer groente toevoegen? Dan is geraspte wortel ook nog een fijne toevoeging. 
 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply

Rating recept