Follow:
Pasta

PASTASALADE MET SHOARMA

Ik heb zoveel recepten op mijn computer klaar staan die ik nog niet online heb geplaatst, zonde eigenlijk want het plaatsen van een recept is zo gedaan. Dus ik ga de komende tijd even mijn voorraad met lekkere recepten met jullie delen. Makkelijke recepten die ook nog eens lekker budgetproof zijn. Ik start vandaag met een pastasalade met shoarma. Een koud gerecht met een warm accent, heerlijk!

Benodigdheden:

 1. 1 klein bakje snoeptomaatjes
 2. 1 komkommer
 3. 300 gram pasta
 4. 2 paprika’s
 5. 500 gram shoarma
 6. knoflooksaus

Bereiding

 • Kook de pasta en laat die afkoelen. Meestal kook ik het ‘s ochtends en zet ik het in de koelkast, maar als ik te laat ben laat ik het afkoelen met koud kraanwater.
 • Snijd de tomaatjes doormidden, de komkommer in blokjes en de paprika’s ook in blokjes
 • Verhit een pan met een beetje olie en bak hierin de shoarma goed gaar, voeg ook de paprika’s hieraan toe en bak deze een paar minuten mee.
 • Doe de pasta, komkommer, tomaat en shoarma in een kom en meng het geheel goed door elkaar.
 • Voeg nog wat knoflooksaus toe naar smaak. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een knoflook dressing te maken met 4 eetlepels Griekse yoghurt, 3 theelepels knoflookpoeder en een snufje bieslook. Heel makkelijk om te maken, maar super lekker en fris bij je maaltijd. Veel beter dan uit een kant en klare verpakking.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply