Follow:
Hoofdgerechten, Lunch

Pizza op Turks brood

Herken je dit? Dat je tussen de middag niet weet wat je moet gaan eten? Of dat niet weer zin hebt in je broodje/salade of crackers? Ik heb dit voornamelijk in het weekend en probeer dan ook regelmatig iets anders te lunchen. Nu is dit niet perse een lunch en kun je dit ook prima als avond eten eten, maar het is in ieder geval het proberen waard!

Benodigdheden:

  • 1 turks brood
  • 1 blik petti gekruide pizzasaus
  • 5 plakjes salami
  • Geraspte tex-mex kaas (Jumbo)
  • Ananas

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Snij de bovenkant van het turks brood en smeer het brood in met de pizzasaus. Ik gebruik een kant en klare, omdat ik nog geen perfecte zelfgemaakte heb.
  • Snijd de plakjes salami in blokjes en verdeel dit ook over het Turks brood
  • Snijd de ananas ook in kleine blokjes, mijn kinderen houden heel erg van ananas ik skip dit liever.
  • Strooi nu de tex-mex kaas eroverheen. En zet hem in de oven voor zo’n 10 minuten, tot het kaas goed gesmolten is en het brood lekker krokant.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply