https://kitchenmom.nl
  • Home
  • het grote receptenoverzicht
  • MIJN GRATIS EBOOK
  • Home
  • het grote receptenoverzicht
  • MIJN GRATIS EBOOK
  • Home
  • Hoofdgerechten
  • Pizza op Turks brood

Pizza op Turks brood

Posted on jul 10th, 2019
by kitchenmom
Categories:
  • Hoofdgerechten
  • Lunch

Herken je dit? Dat je tussen de middag niet weet wat je moet gaan eten? Of dat niet weer zin hebt in je broodje/salade of crackers? Ik heb dit voornamelijk in het weekend en probeer dan ook regelmatig iets anders te lunchen. Nu is dit niet perse een lunch en kun je dit ook prima als avond eten eten, maar het is in ieder geval het proberen waard!

Benodigdheden:

  • 1 turks brood
  • 1 blik petti gekruide pizzasaus
  • 5 plakjes salami
  • Geraspte tex-mex kaas (Jumbo)
  • Ananas

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Snij de bovenkant van het turks brood en smeer het brood in met de pizzasaus. Ik gebruik een kant en klare, omdat ik nog geen perfecte zelfgemaakte heb.
  • Snijd de plakjes salami in blokjes en verdeel dit ook over het Turks brood
  • Snijd de ananas ook in kleine blokjes, mijn kinderen houden heel erg van ananas ik skip dit liever.
  • Strooi nu de tex-mex kaas eroverheen. En zet hem in de oven voor zo’n 10 minuten, tot het kaas goed gesmolten is en het brood lekker krokant.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
  • ananas
  • kaas
  • pizza
  • salami
  • turks
  • turks brood

kitchenmom

Add Your Comment Reactie annuleren

Rating recept




Welkom op kitchenmom.nl mijn online kookboek. Hier deel ik meerdere keren per week de lekkerste recepten voor het hele gezin. En nee dat zegt niet dat alles hier ook altijd gegeten wordt, want ook mijn kinderen vinden dingen soms niet lekker. Toch doe. ik mijn best om iedere dag iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Daarnaast vind ik het heerlijk om (thematisch ) te bakken.

Bak je iets lekkers? Vergeet dan niet om het eindresultaat met mij te delen door mij te taggen @kitchenmomnl of door de #kitchenmomnl te gebruiken.

Veel kook en bak plezier!

Categories

BBQ

BBQ

Bijgerechten

Bijgerechten

Drankjes

Drankjes

Fast Food

Fast Food

FijnLijnen

FijnLijnen

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kerst

Kerst

Koekjes

Koekjes

Kookboek

Kookboek

Lunch

Lunch

Ontbijt

Ontbijt

Op de camping

Op de camping

Overige

Overige

Pasen

Pasen

Salade

Salade

Sinterklaas

Sinterklaas

Slowcooker

Slowcooker

Snacks

Snacks

Taart

Taart

Toetjes

Toetjes

Traktatie

Traktatie

Uncategorized

Uncategorized

Vegetarisch

Vegetarisch

Voor bij de borrel

Voor bij de borrel

Weekmenu's

Weekmenu's

Popular Tags

aardbei aardbeien avocado barbecue bbq bijgerecht bladerdeeg broccoli fruit Halloween herfst kerst kidneybonen kidsproof komkommer lunch mais mascarpone menu mexicaans nacho's ontbijt oreo pasen pasta pastasalade pizza quiche salade sinterklaas slowcooker snack sushi taart toetje traktatie trakteren valentijn wat eten wij wat eten wij deze week week menu weekmenu weight watchers zalm zomer

Instagram Feed

Facebook Fans

Popular Categories

BBQ

BBQ

Bijgerechten

Bijgerechten

Chicken

Chicken

Drankjes

Drankjes

Fast Food

Fast Food

FijnLijnen

FijnLijnen

Fish

Fish

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kerst

Kerst

Koekjes

Koekjes

Kookboek

Kookboek

Lunch

Lunch

Ontbijt

Ontbijt

Op de camping

Op de camping

Overige

Overige

Pasen

Pasen

Pizza

Pizza

Salade

Salade

Salads

Salads

Sinterklaas

Sinterklaas

Slowcooker

Slowcooker

Snacks

Snacks

Soups

Soups

Taart

Taart

Toetjes

Toetjes

Traktatie

Traktatie

Uncategorized

Uncategorized

Vegetarisch

Vegetarisch

Voor bij de borrel

Voor bij de borrel

Weekmenu's

Weekmenu's

VOLG MIJ OP INSTAGRAM!

  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • About Us

KITCHENMOM.NL | ALL RIGHTS RESERVED | © 2015