Follow:
Soups

Pompoensoep uit de slowcooker

Ha! De herfst is bijna begonnen dus is het tijd voor herfstige recepten en lekker veel mijn slowcooker gebruiken. Ik heb hem al meerdere keren aangehad met nieuwe recepten en deel deze recepten graag met jullie. Vandaag een nieuwe variant van de Pompoensoep uit de slowcooker. Nog lekkerder, nog smaakvoller dan de oude variant.

Een lekker soepje hoort wat mij betreft ook echt bij de herfst. Vooral pompoensoep is hier groot favoriet! Ik maak deze soep dan ook meerdere keren per maand, want de kinderen vinden hem ook zo lekker.

Ingrediënten
  

  • +/- 1200 gram flespompoen in blokjes ik gebruikte 1 hele
  • 3 theelepels knoflookpoeder
  • 2 theelepels uienpoeder
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 liter groente bouillon

Instructies
 

  • Dit recept is zo makkelijk! Alle ingrediënten gaan in de slowcooker voor 4,5 a 5 uur op low. Prik na die tijd even in de pompoen om te kijken of deze goed zacht is.
  • Pureer de soep glad met een staafmixer of stop het in je (hitteproof) blender

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Rating recept