Follow:
Lunch, Voor bij de borrel

Ragoutbroodjes

ragoutbroodje

Ik ben dol op ragout en dan vooral in van die bakjes. Maar eigenlijk zijn die bakjes veel te duur, je kunt het zelfde namelijk creëren met bladerdeeg. Easy peasy dus! Ik heb kant en klare ragout gebruikt, maar je kunt het ook maken met dit recept van Lekker en Simpel.

Benodigdheden:

  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 1 potje ragout die je lekker vind

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Leg de velletjes bladerdeeg naast elkaar neer om te ontdooien.
  • Maak de ragout of open het blikje
  • Verdeel de ragout over de plakjes bladerdeeg
  • Vouw het plakje bladerdeeg dicht en druk aan met een vork.
  • Bestrijk ze met wat water en druk nog even aan.
  • Leg de bladerdeeghapjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat
  • Bak ze in ongeveer 25 minuten gaar en mooi bruin.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply