Hachee uit de slowcooker

Hachee hoort echt bij de herfst wat mij betreft. Zodra het weer van zomer naar herfst draait zet ik mijn slowcooker aan met hachee. Mmm! Lekker met aardappelpuree of (favoriet van de kids) pomme duchesses. En natuurlijk mag rode kool niet ontbreken!

Hachee uit de slowcooker

Hachee uit de slowcooker

Hachee uit de slowcooker

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 7 uur

Equipment

  • Slowcooker

Ingrediënten
  

  • 700 gram riblappen
  • 3 uien
  • 4 kruidnagels
  • 2 laurierblaadjes
  • 100 ml water
  • 1 blokje runderbouillon
  • 1 plak ontbijtkoek
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • Peper
  • zout
  • boter

Instructies
 

  • Snij de riblappen in blokjes en bestrooi ze met wat peper en zout en de paprikapoeder
  • Verhit een olie en boter in een koekenpan en bak de blokjes riblappen aan.
  • Snij ondertussen de uien in ringen en leg deze op de bodem van de slowcooker
  • Leg hier bovenop het aangebraden vlees
  • Voeg nu 100 ml water toe
  • Doe de laurierblaadjes en de kruidnagels er bij.
  • Verkruimel de ontbijtkoek en het blokje runderbouillon en voeg dit ook toe aan de slowcooker
  • Zet je slowcooker nu voor 7 uur op high
  • Is de saus nog niet dik? Haal dan de deksel er af aan het einde of voeg nog wat ontbijtkoek toe.
  • Haal aan het einde de kruidnagels en de laurierblaadjes eruit.

Notities

Lekker met verse rodekool en pomme duchesses of aardappelpuree. 

Hachee uit de slowcooker

 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept