Follow:
Snacks, Taart, Toetjes

Snelle en makkelijke fruit gebakjes

Ik vertelde al dat ik een babyshower had gehad en wat ik met het overige fruit had gedaan. Maar er was natuurlijk nog veel meer wat ik had gemaakt, of nou ja veel meer. Ik maakte ook gebakjes, zoals mijn vriendinnen inmiddels wel gewend zijn.

Het is een lekker fris gebakje ook super leuk om samen met de kinderen te maken. Aangezien het maar een paar ingrediënten bevat. En het de kinderen het hier in huis super lekker vonden. Want ook hun mochten proeven.

Benodigdheden:

 • Suiker schelpen van Jos Poell
 • 250 gram mascarpone
 • 250 ml slagroom
 • 3 eetlepels suiker
 • Aardbeien
 • Kiwi
 • Druif
 • Blauwe besjes
 • Meloen

Bereiding 

 • Meng de mascarpone, slagroom en suiker toch een mooie luchtige substantie.
 • Snijd ondertussen al het fruit in kleine stukjes, op de blauwe bessen en druiven na. Was deze en leg dit bij de rest.
 • Vul nu de suikerschelpen met een flinke lepel van het mascarponemengsel en versier de taartjes met het fruit. Lekker! Je kunt ze ook alleen met aardbeien maken mmm!

Ik deed voor de babyshower van mijn vriendin een roze chocolade randje op de schelpen en dipte deze in de muisjes. Je kunt ook witte chocolade gebruiken en dippen in blauwe muisjes voor een jongens babyshower. Heerlijk!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply