Follow:
Hoofdgerechten, Ovengerechten, Voor bij de borrel

Spinazie puffs

Vandaag het recept van deze lekkere spinazie puffs.  Opzoek naar lekkere, makkelijke en vegatarische hapjes? Deze bladerdeeg spinazie puffs zijn perfect om op tafel te zetten tijdens een verjaardag of wat dacht je van bij de soep?

Benodigdheden (voor 10 stuks):

  • 1 pot bechamelsaus (of maak het zelf)
  • 10 vellen bladerdeeg
  • 1 bakje met ham blokjes
  • 1 zak verse spinazie
  • Geraspte kaas

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en leg de vellen bladerdeeg alvast neer te ontdooien
  2. Verhit een hapjes pan en slink hier de spinazie in
  3. Voeg de bechamelsaus hier aan toe en meng het geheel goed door elkaar
  4. Voeg ook de hamblokjes toe
  5. Leg een lepel met spinazie mengsel midden op het velletje bladerdeeg en vouw de hoeken naar binnen
  6. Strooi hier nog wat geraspte kaas over heen
  7. Je kunt het bladerdeeg eventueel ook nog insmeren met wat ei-geel
  8. Zet de puffs nu voor 20 minuten in de voorverwarmde oven

Hier in huis waren wij er alle vijf gek op en de 10 spinazie puffs waren er ook zo door haha! Je kunt ze ook allemaal afbaken en bewaren voor een dag later om ze dan weer op te bakken. Ook erg lekker bij een kom soep.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply