Follow:
Hoofdgerechten

STAMPPOT WORTELS MET APPEL

De herfst is officieel begonnen dus de zomerse salades mogen weer even aan de kant. Tijd voor stevige herfstmaaltijden, maar dan nog lekkerder. Ik probeerde weer eens wat te maken met alle ingrediënten die ik in huis had en het bleek een groot succes te zijn. Iedereen bij ons heeft er van gesmuld voor mij altijd een goed teken en een fijn signaal dat ik het recept kan delen. Je wilt trouwens niet weten hoe veel recepten foto’s ik op mijn camera heb staan die de blog niet halen haha! OEPS! Deze dus wel. 

Ingrediënten:

Bereiding: 

 1. Schild de aardappelen en wortels. Snijd de wortels in kleine blokjes.
 2. Doe dit samen met de aardappelen in een pan met water. Je kunt eventueel zout toevoegen, maar dit doe ik eigenlijk nergens bij. Breng de boel aan de kook en laat zo’n 20 minuten op middel vuur koken. Giet het geheel af.
 3. Schil tussendoor de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes.
 4. Snipper het uitje
 5. Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin de ui glazig. Voeg de appelblokjes toe en bak ongeveer 10 minuten tot de appel zacht is
 6. Voeg dit bij de aardappels en wortel. En stamp fijn. Voeg tussendoor ook ook de kerriepoeder toe
 7. Verwarm de rookworst in de magnetron en je kunt lekker smullen van dit maaltje!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

1 Comment

 • Reply Weekmenu #60 • Kitchenmom

  […] STAMPPOT WORTELS MET APPEL […]

  9 oktober 2021 at 08:00
 • Leave a Reply