Follow:
Bijgerechten, Slowcooker

Stoofperen met cassis (uit de slowcooker)

Ik ben echt dol op stoofperen. Er is voor mij haast niks lekkerders haha! Tegenwoordig maak ik mijn stoofperen altijd in de slowcooker. Afgelopen weekend maakte ik een nieuwe variant, wederom uit de slowcooker, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon in de pan maken. Ze zijn wederom weer super lekker en echt een aanrader om eens te proberen!

Stoofperen met cassis uit de slowcooker

Ingrediënten
  

  • 1 KG Gieser Wildeman stoofperen
  • 500 ml Cassis
  • 4 kaneelstokjes
  • 2 eetlepels bruinebasterdsuiker
  • 2 eetlepels kaneelpoeder

Instructies
 

  • Schil de stoofperen en snijd ze eventueel in partjes. Ik had dat deze keer niet gedaan en vond dat achteraf toch niet handig. Doe de stoofperen samen met de cassis, kaneelstokjes, suiker en kaneelpoeder in een pan of de slowcooker

Hoe maak je ze in de slowcooker

  • Verwarm de stoofpeertjes 7 uur op low in de slowcooker

Hoe maak je ze in een pan

  • Breng het vocht aan de kook en zet hierna het vuur lager, zodat de peertjes lekker kunnen stoven. Laat ze 2 uurtjes stoven. Mmm geniet van de geur in je huis.
  • Prik met een vork om te voelen of de peertjes gaar zijn.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply

Rating recept