Follow:
Slowcooker, Slowcooker

Stoofperen uit de slowcooker

stoofperen uit de slowcooker

Zodra de groenteboer ze weer heeft liggen ben ik één van de eersten die een pan op het vuur zet. Lekker de hele dag pruttelen en dan die heerlijke geur die het huis door komt. Mmm! Ik ben dol op stoofperen en nu ik ze voor het eerst uit de slowcooker heb ben ik een nog grotere fan. Want wanneer je ze in de slowcooker maakt heb je de hele dag een lekkere geur om je heen.

stoofperen uit de slowcooker

Stoofperen uit de slowcooker

Equipment

 • Slowcooker

Ingrediënten
  

 • 2 KG Gieser Wilderman stoofperen
 • 100 gram bruine basterd suiker
 • 2 kaneelstokjes
 • 2 eetlepels kaneelpoeder
 • 400 ML Water

Instructies
 

 • Schil de stoofperen en snijd ze in partjes. ik vind dit lekkerder eten dan stoofperen uit één stuk. Maar dat kan natuurlijk ook!
 • Doe de peertjes in de slowcooker en voeg de overige ingrediënten toe.
 • Zet de slowcooker op low voor 7-8 uurtjes
 • Geniet ondertussen van de lekkere geur die in je huis

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

2 Comments

 • Reply Stoofperen met cassis (uit de slowcooker) • Kitchenmom

  […] ben echt dol op stoofperen. Er is voor mij haast niks lekkerders haha! Tegenwoordig maak ik mijn stoofperen altijd in de slowcooker. Afgelopen weekend maakte ik een nieuwe variant, wederom uit de slowcooker, maar je kunt ze […]

  2 oktober 2021 at 10:06
 • Reply Kitchenmom - Meest bekeken september 2022 • Kitchenmom

  […] Stoofperen uit de slowcooker […]

  1 oktober 2022 at 06:01
 • Leave a Reply

  Rating recept