Naked layer cake met rood fruit

Vorige week was mijn man jarig en ik besloot weer eens een lekker taartje te maken. Deze taart heb ik al eens gemaakt, maar ik veranderde mijn vertrouwde recept een beetje. Tijd om de nieuwe variant ook met jullie te delen, want hij is nu nog lekkerder!

Benodigdheden voor de Naked Cake:

  • 200 ml slagroom
  • 200 ml mascarpone
  • 2 bakjes frambozen
  • 1 bakje aardbeien waarvan de kroontjes er af zijn
  • 1 kant en klare cake mix van Homemade
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 x witte chocolade reep
  • 1 x melk chocolade reep

Bereiding:

  1. Bak de cake in een ronde cakevorm zoals aangegeven op de verpakking
  2. Laat hem afkoelen en haal hem uit de cakevorm.
  3. Snijd de cake door midden en laat de onderste laag liggen.
  4. Meng nu de slagroom met de suiker tot een mooi stevig mengsel.
  5. Voeg nu de mascarpone toe en meng tot het een geheel is.
  6. Smeer een laagje van het mascarpone mengsel op de bodem van de taart
  7. Verdeel hier overheen de frambozen en aardbeien
  8. Leg het volgende laagje van de cake erop en smeer dit ook in met mascarpone mengsel.
  9. Verdeel hier overheen de overige frambozen en aardbeien
  10. Smelt nu de repen chocolade in warm water (als je chocolade in plastic verpakking koopt kun je ze zo in beker heet water zetten).
  11. Knip een hoekje van de verpakking af en sprenkel dit over de bovenkant van je taart heen.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *