Follow:
Slowcooker, Slowcooker

Taco vulling uit de Slowcooker

Hi, daar ben ik weer met een gloednieuw recept voor uit je slowcooker! Deze keer maakte ik een vulling voor in de taco’s in de slowcooker. Ik krijg vaak de vraag waarom ik zoiets simpels niet gewoon in een pan op het fornuis maak en daar heb ik verschillende redenen voor.

1. smaak – Wanneer je iets bereid in de slowcooker komen smaken veel beter tot hun recht. Door de langzame bereiding heeft je gerecht de tijd om lekker alle smaken te vermengen. Er zijn zoveel recepten die ik gemaakt heb in de pan en in de slowcooker die gewoon zoveel lekkerder zijn in de slowcooker.

2. Energie rekening – Wij hebben een gasfornuis en willen dit eigenlijk zo min mogelijk gebruiken. Ik zet liever de slowcooker de hele dag aan deze kost qua stroom namelijk amper iets. Helemaal in combinatie met onze zonnepanelen merk je er amper wat van!

Dan krijg ik nog vaak de vraag; welke slowcooker moet ik kopen?  Ik ben zelf groot fan van mijn vorige slowcooker dit was een Russel Hobbs. Hij is nu 7 jaar oud en staat inmiddels 2 jaar bij mijn schoonmoeder, omdat ik van hun een andere heb gekregen. Wanneer deze stuk is ga ik zeker weer voor een slowcooker van Russell Hobbs. Op dit moment stuur ik de Russell Hobbs multicooker naar iedereen door die vraag welke ze moeten kopen.

taco vulling uit de slowcooker

5 van 1 stem
Bereidingstijd 5 uur

Equipment

 • Slowcooker

Ingrediënten
  

 • 2 potjes taco saus mild als je van pittig houdt kun je voor een pittige variant gaan.
 • 1 blik mais
 • 1 blik kidneybonen
 • 2 rode paprika's
 • 500 gram gehakt ik had half om half gehakt
 • 2 eetlepels taco kruiden

Instructies
 

 • Een slowcooker recept is zo makkelijk hé! Ik doe alles er eigenlijk altijd rauw in, maar je kunt er ook voor kiezen om het gehakt eerst rul te bakken.
 • Snijd de paprika in blokjes en laat de mais en kidneybonen uitlekken
 • Doe alle ingrediënten in de slowcooker en zet hem 5 uurtjes aan op low! Is je saus nog iets te nat? Dan kun je hem nog een half uurtje op high zetten met de deksel er af.

Lekker om te serveren met cheddar kaas, avocado en zure room! mmm! 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

2 Comments

 • Reply Marco Meerveld

  5 sterren
  Hallo,

  Mijn vraag is, voor hoeveel personen is dit taco-recept?…. Ziet er goed en lekker uit….

  Vriendelijke groet,
  Marco

  23 februari 2023 at 02:57
 • Reply Marco Meerveld

  Hallo,

  Wat een geweldige recepten post u. Zijn al uw recepten gebaseerd op 6 personen?

  Met vriendelijke groet,
  Marco

  25 februari 2023 at 15:02
 • Leave a Reply

  Rating recept