Follow:
Weekmenu's

Weekmenu #1

Voorheen deelde ik altijd mijn weekmenu op kitchenmom.joyfromjoyce.nl en het leek mij leuk om dit weer eens te doen. Op dit moment staan er nog niet zoveel recepten op de blog, dus deel ik ons weekmenu met recepten die ik via andere blogs heb ontdekt of die nog online komen. Ik zal dan in de toekomst het recept toevoegen met een link.

 1. Wortel-Pastinaak soep

Ik ben dol op pastinaak, het is heel lekker romig! Deze soep combinatie ga ik voor het eerst maken en ik zal het recept binnenkort met jullie delen.

2. Mexicaanse Taco’s 

Ook hier van maak ik een recept die nog online komt. Maar mocht je een recept zoeken die in de buurt komt van wat ik ga maken dan is die van keukenliefde zeker een aanrader.

3. Kip met ovenfriet en witte bonen 

De kids mogen ook iedere week een maaltijd uitzoeken en dit is hun favoriet (op de P-gerechten na natuurlijk). Kipkluifjes uit de oven, ovenfriet uit de airfryer (met appelmoes) en witte bonen in tomaten saus..

4. Nasi met zelfgemaakte saté

Voor de nasi gebruik ik het recept van Ashley Willems ik voeg hier alleen nog wel wat extra groente aan toe. En maak ik er zelfgemaakte saté bij van kipfilet. Lekker! Als ik voor gezond wil gaan dan maak ik hem met broccoli rijst.

5. Pompoensoep 

Wij eten vaak wel 2 keren per week soep. Het is een goede manier om wat extra vitamines binnen te krijgen en wij vinden het allemaal erg lekker. Naast de soep maak ik er vaak ook iets bij, want de kinderen vinden soep alleen niet voldoende haha!

6. Lasagne 

Mijn favoriet is de variant met salami en mozzarella. Dit recept staat op joyfromjoyce.nl en is echt een groot succes hier in huis.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply