Follow:
Weekmenu's

Weekmenu #2

Vorige week kwam het eerste weekmenu online. Vandaag is het tijd voor de tweede. Ik gebruik de weekmenu’s van afgelopen week. Zo heb ik iedere week op tijd een weekmenu klaar staan. Ik doe aan weight watchers en plan mijn avond maaltijd altijd als basis en plan de rest erom heen. Zo kan ik altijd met het gezin mee eten.

1. Zoete aardappel friet met sperziebonen en biefstuk

De kinderen krijgen (nog) geen biefstuk, in verband met de ontwikkeling van hun darmen. Voor hun had ik kipschnitzel, zijn ze dol op!

2. Zoet zure wok met kipfilet

Heel simpel en helemaal niet zo gezond. Ik bak de kip aan, voeg de broccoli en sperziebonen toe en laat het pruttelen met een flesje zoetzure saus. Als laatste voeg ik nog wat noedels toe en je maaltijd is klaar. Hier in huis eet iedereen het, en dat is soms voor mij de reden om een maaltijd op deze manier te maken.

3. Tomatensoep met Turkse Tosti

Ik ben dol op de recepten van keukenliefde. De tomatensoep van haar bijvoorbeeld is heerlijk en makkelijk om te maken. Daarbij aten wij turkse tosti (turks brood met kaas en sucuk)

4. Aardappelschijfjes met wortels en vissticks 

Ik at alleen met de kinderen dus hun mochten kiezen. Dit voorkomt gedoe aan tafel haha! Ik maakte de aardappelschijfjes in de airfryer, de wortels met een beetje suiker en de vissticks kwamen uit de oven. Heerlijk!

5. PIZZA! 

Ik moest weer alleen eten met de kinderen en aan het einde van de week is het vaak gedoe. Ze zijn moe van hun schoolweek dus wij kiezen voor iets makkelijks. De jongen op de scooter komt pizza’s van domino’s brengen. Lekker! Ik neem altijd een margaritha met een cheesy crust.

6. Simpele roti

Dit hebben wij lang niet gegeten, want door mijn zwangerschap vond ik het niet meer lekker. Tijd om het weer eens te proberen. Het recept staat op joyfromjoyce.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply