Follow:
Drankjes, Kerst

Winterse cocktail met Licor 43

winter cocktail met licor43

Afgelopen week deelde ik al een non alcoholische cocktail, maar voor de wel drinkende vriendinnen tijdens het feestje maakte ik een variant met alcohol. Ik gebruikte als basis van het drankje de Licor 43. Het was een heerlijke drankje, morgen voor mijn verjaardag maak ik hem nog een keer!

Het is een kerstig drankje door de vanille smaak van Licor en de bessensmaak van de bessenjenever is hij geschikt voor je kerstborrel of een oud en nieuw feestje. Ben je klaar voor deze mega cocktail? Ik wel en ik denk mijn vriendinnen ook!

winter cocktail met licor43

Winter cocktail

Porties 12 glazen

Ingrediënten
  

  • 500 ml rode wijn
  • 500 ml sinas
  • 250 ml Licor 43 original
  • 100 ml bessen jenever
  • 250 ml cranberry sap
  • 1 doosje rood fruit
  • 4 kaneel stokjes

Instructies
 

  • Dit is weer zo simpel dat ik niet wer of het uberhaupt op een foodblog hoort haha! Maar hé daar komt ie: Doe alle ingrediënten op de kaneelstokjes na in een kom. Roer alles goed door elkaar. Voeg als laatste de kaneelstokjes toe en laat het een tijdje intrekken. Proost!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @kitchenmomnl en #Kitchenmomnl te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Kitchenmomnl via Instagram  hier deel ik foto’s van mijn recepten en achter de schermen beelden. Ook kun je me vinden op Facebook.

Facebook Comments
Share on
Previous Post Next Post

Nog meer lekkere recepten

No Comments

Leave a Reply

Rating recept