Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Hachee uit de slowcooker
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
7
uur
uur
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
700
gram
riblappen
3
uien
4
kruidnagels
2
laurierblaadjes
100
ml
water
1
blokje runderbouillon
1
plak
ontbijtkoek
1
eetlepel
paprikapoeder
Peper
zout
boter
Instructies
Snij de riblappen in blokjes en bestrooi ze met wat peper en zout en de paprikapoeder
Verhit een olie en boter in een koekenpan en bak de blokjes riblappen aan.
Snij ondertussen de uien in ringen en leg deze op de bodem van de slowcooker
Leg hier bovenop het aangebraden vlees
Voeg nu 100 ml water toe
Doe de laurierblaadjes en de kruidnagels er bij.
Verkruimel de ontbijtkoek en het blokje runderbouillon en voeg dit ook toe aan de slowcooker
Zet je slowcooker nu voor 7 uur op high
Is de saus nog niet dik? Haal dan de deksel er af aan het einde of voeg nog wat ontbijtkoek toe.
Haal aan het einde de kruidnagels en de laurierblaadjes eruit.
Notities
Lekker met verse rodekool en pomme duchesses of aardappelpuree.