Ga terug
beenham honing mosterd uit de slowcooker

Beenham honing mosterd uit de slowcooker

Ingrediënten
  

  • 600 gram Beenham
  • 2 eetlepels Honing
  • 2 eetlepels Donkere basterdsuiker
  • 2 teentjes Knoflook
  • 1 snufje Zout
  • 1 eetlepel dijon mosterd
  • 1 eetlepel grove mosterd

Instructies
 

  • Doe alles in de blender, behalve de beenham en blend het tot een egale saus.
  • Plaats de beenham in de slowcooker en schenk ¾ van de saus over de beenham heen. De rest is straks voor eroverheen.
  • Zet de slowcooker op stand low en gaar de beenham in 2,5 – 3 uur. De kerntemperatuur van het vlees moet op 65°C liggen, check na 2 uur ieder kwartier/half uur of het vlees al zover is.
  • Schenk de rest van de saus eroverheen. Plaats hem nog onder de grillstand in de oven voor 10 minuten. Laat het even rusten in zilverfolie voordat je het in plakken snijdt.
  • Heb je geen oven? Geen probleem! Zet de beenham dan een uurtje in de oven op 180 graden.