Ga terug
tagliatelle met kip spinazie en pesto

Tagliatelle met spinazie en kip pesto

Equipment

  • Ovenschaal

Ingrediƫnten
  

  • 4 grote kipfilets
  • 8 bolletjes tagliatelle
  • 1 bakje cherrytomaten
  • 450 gram spinazie a la creme
  • 2 handjes geraspte kaas
  • 3 eetlepels pesto

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Pak de kipfilets en smeer deze in met pesto
  • Halveer de tomaten en leg deze op de kipfilets
  • Strooi hier de geraspte kaas overheen en zet de kipfilets 25 minuten in de oven
  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Roerbak ondertussen de spinazie en voeg hier de afgegoten tagliatelle overheen en meng goed door elkaar.
  • Leg de tagliatelle op een bord en leg hier bovenop een kipfilet.
  • Je kunt eventueel de overgebleven tomaten er nog bij leggen.